23 Δεκεμβρίου, 2022

Silver Award για το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ στα Healthcare Business Awards 2018

Η συγκεκριμένη διάκριση αναδεικνύει για άλλη μία χρονιά το σημαντικό έργο του Ινστιτούτου Prolepsis στο πεδίο της καταπολέμησης της επισιτιστικής ανασφάλειας και της προώθησης της υγιεινής διατροφής μέσα από το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

Τα Healthcare Business Awards 2018 διοργανώθηκαν για 3η συνεχή χρονιά από τη Boussias Communications και το Health Daily, επιβραβεύοντας και φέτος πρόσωπα, συλλογικότητες και επιχειρήσεις, που κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους απέδειξαν έμπρακτα την προσφορά τους στην υγεία.

Το Ινστιτούτο Prolepsis διακρίθηκε και στην κατηγορία e-health, λαμβάνοντας Bronze Award στην κατηγορία “Ψηφιακές εφαρμογές υποστήριξης του επαγγελματία Υγείας” για την ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος H-Com. Σκοπός της εκπαιδευτικής πλατφόρμας είναι η αύξηση των γνώσεων και η ενίσχυση των δεξιοτήτων των επαγγελματιών υγείας σε ποικίλα θέματα που αφορούν στην επικοινωνία τους με τους ασθενείς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους 400 και πλέον καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων διακεκριμένοι εκπρόσωποι του κλάδου της υγείας, έγκριτοι ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι συλλόγων ασθενών και ΜΚΟ, εκπρόσωποι φορέων και επιχειρήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.healthcareawards.gr/