23 Δεκεμβρίου, 2022

Το It’s All Greek To Me! Comedy Gala υποστηρίζει το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Με τις δωρεές που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια του Comedy Gala στη Μελβούρνη (22 Απριλίου 2016), θα διανεμηθούν 8.325 δωρεάν, υγιεινά γεύματα σε 55 μαθητές του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ το σχολικό έτος 2016-2017. Επιπλέον, με τη μέθοδο συμπληρωματικών κονδυλίων του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, μεγάλου δωρητή του Προγράμματος, θα διατεθούν 8.325 επιπλέον γεύματα, φτάνοντας συνολικά τα 16.650 γεύματα για 110 μαθητές.

Ο Οργανισμός “Ελληνική Πρωτοβουλία” Αυστραλίας – The Hellenic Initiative Australia συνέβαλε στην ενέργεια ενίσχυσης, προτείνοντας το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ ως τον αποδέκτη του ποσού που συγκεντρώθηκε από το Comedy Gala.

Το It’s All Greek To Me είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αποτελείται από διάσημους κωμικούς, οι οποίοι προσφέρουν τον χρόνο και τις υπηρεσίες τους για την υποστήριξη ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων στην Ελλάδα. Η Ελληνική Πρωτοβουλία Αυστραλίας – The Hellenic Initiative (ΤΗΙ) Australia έχει αφοσιωθεί στην αποστολή του ΤΗΙ, που επενδύει στο μέλλον της Ελλάδας με φιλανθρωπικό έργο και δράσεις οικονομικής ενίσχυσης. Το THI Αυστραλίας συνενώνει τους Έλληνες της Αυστραλίας που επιθυμούν να εργαστούν από κοινού για την υποστήριξη οργανισμών και την ανάπτυξη νέων προγραμμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες: http://www.allgreektome.com.au/ και http://au.thehellenicinitiative.org/