Ευχαριστούμε θερμά τον Οργανισμό “Ελληνική Πρωτοβουλία” - The Hellenic Initiative (ΤΗΙ) που αποφάσισε να στηρίξει το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Με την ευγενική χορηγία του ΤΗΙ, 4 επιπλέον σχολεία με 258 μαθητές θα ενταχθούν στο Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ το τρέχον σχολικό έτος, ενισχύοντας έτσι τη μεγάλη μας προσπάθεια για τη μείωση της επισιτιστικής ανασφάλειας στους μαθητές της χώρας. Παράλληλα, με τη μέθοδο συμπληρωματικών κονδυλίων (matching fund) του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), μεγάλου δωρητή του προγράμματος, θα ενταχθούν επιπλέον 6 σχολεία με 783 μαθητές.

Ο Οργανισμός “Ελληνική Πρωτοβουλία”- The Hellenic Initiative ιδρύθηκε το 2012 από επιφανείς Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό, συσπειρώνοντας δυνάμεις της ελληνικής διασποράς. Στόχος του ΤΗΙ είναι η ανακούφιση των πιο αδύναμων κοινωνικών ομάδων, η οικονομική ανάπτυξη μέσα από την ενίσχυση της νέας επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων στην Ελλάδα, και η δημιουργία θέσεων εργασίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τους στόχους και το έργο του Οργανισμού The Hellenic Initiative μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.thehellenicinitiative.org/