23/12/2021

Ο βρεφονηπιακός, παιδικός σταθμός και νηπιαγωγείο PLAYLAND συμμετέχει στην πρωτοβουλία Share Lunch και στηρίζει το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ για 6η συνεχόμενη χρονιά

Ο βρεφονηπιακός, παιδικός σταθμός και νηπιαγωγείο PLAYLAND στη Βάρκιζα στήριξε το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ του Ινστιτούτου Prolepsis για 6η συνεχόμενη χρονιά, μέσα από τη συμμετοχή των μικρών του μαθητών στηv πρωτοβουλία Share Lunch.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής (16/10) και την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Φτώχειας (17/10), τα παιδιά ενημερώθηκαν για τη σημασία της σωστής διατροφής και της σωματικής δραστηριότητας μέσω βιωματικών εκπαιδευτικών δράσεων γεμάτων γρίφους, χρώματα και φαντασία μαζί με τον Καπετάν Υγεία και τη Νόστιμη Συμμαχία! Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 13/10 μέσω τηλεκπαίδευσης σε 4 τμήματα (προνηπίου και νηπίου). Τη Δευτέρα 25/10, οι μαθητές έλαβαν τα υγιεινά και θρεπτικά γεύματα του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Με την αγορά των θρεπτικών γευμάτων οι γονείς των μαθητών υποστήριξαν για άλλη μία φορά το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ και μας βοήθησαν να εξασφαλίσουμε 221 υγιεινά και θρεπτικά γεύματα για να στηρίξουμε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς, τους μαθητές και τον βρεφονηπιακό, παιδικό σταθμό και νηπιαγωγείο PLAYLAND στη Βάρκιζα για τη συνεχή και συγκινητική στήριξη!