12/04/2021

Ο Οργανισμός “Ελληνική Πρωτοβουλία” - The Hellenic Initiative για ακόμη μία φορά δίπλα στους μαθητές στηρίζοντας το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ για το σχολικό έτος 2020-2021

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Οργανισμό “Ελληνική Πρωτοβουλία - The Hellenic Initiative” (ΤΗΙ) για την απόφασή του να στηρίξει για ακόμη ένα σχολικό έτος το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Με την ευγενική δωρεά του ΤΗΙ, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε 15.051 υγιεινά και θρεπτικά γεύματα τα οποία θα διατεθούν σε 241 μαθητές που φοιτούν σε σχολεία της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Ξάνθης, της Μαγνησίας και του Έβρου για το σχολικό έτος 2020-2021.


Ο Οργανισμός “Ελληνική Πρωτοβουλία- The Hellenic Initiative” ιδρύθηκε το 2012 από επιφανείς Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό, συσπειρώνοντας δυνάμεις της ελληνικής διασποράς. Στόχος του ΤΗΙ είναι η ανακούφιση των πιο αδύναμων κοινωνικών ομάδων, η οικονομική ανάπτυξη μέσα από την ενίσχυση της νέας επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων στην Ελλάδα, και η δημιουργία θέσεων εργασίας.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ομογένεια για τη συγκινητική υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια.


Περισσότερες πληροφορίες για τους στόχους και το έργο του Οργανισμού The Hellenic Initiative μπορείτε να βρείτε εδώ.