26/10/2020

Ο βρεφονηπιακός, παιδικός σταθμός και νηπιαγωγείο PLAYLAND δίπλα στο Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ για 5η συνεχόμενη χρονιά με την πρωτοβουλία Share Lunch

 26 Οκτωβρίου, 2020 - Ο βρεφονηπιακός, παιδικός σταθμός και νηπιαγωγείο Playland στη Βάρκιζα δίπλα στο Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ του Ινστιτούτου Prolepsis για 5η συνεχόμενη χρονιά, μέσα από τη πρωτοβουλία Share Lunch και τη διάθεση του εκπαιδευτικού υλικού του Προγράμματος στους μικρούς μαθητές του.

Στο πλαίσιο των ευρύτερων δράσεων με θέμα την υγιεινή διατροφή που υλοποιεί ο βρεφονηπιακός, παιδικός σταθμός και νηπιαγωγείο Playland, με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής (16/10) και την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Φτώχειας (17/10), πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Prolepsis τα παρακάτω: 
 
- Την Παρασκευή 16/10, τα παιδιά ενημερώθηκαν για τη σημασία της σωστής διατροφής μέσω εκπαιδευτικού βίντεο με τον Καπετάν Υγεία και τη Νόστιμη Συμμαχία.
 
- Την Τρίτη 20/10, οι μαθητές της Playland έλαβαν τα υγιεινά και θρεπτικά γεύματα του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
 
- Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακές ομιλίες όπου οι μαθητές συμμετείχαν ενεργά στη συζήτηση με τους διατροφολόγους του Ινστιτούτου Prolepsis. 
 
Με την αγορά των θρεπτικών γευμάτων και του εκπαιδευτικού υλικού, οι μαθητές υποστήριξαν για ακόμη μία φορά το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Χάρη στη συγκινητική συμβολή τους, εξασφαλίσαμε περισσότερα από 570 υγιεινά και θρεπτικά γεύματα, στηρίζοντας παιδιά που έχουν ανάγκη. 
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς, τους μαθητές και τον βρεφονηπιακό, παιδικό σταθμό και νηπιαγωγείο PLAYLAND στη Βάρκιζα για την πολύτιμη και συνεχή στήριξη που προσφέρουν στο έργο μας! 
 
IMG 5150 
 
#sharelunch #programmadiatrofi #proinostosxoleio #Playland #prolepsisinstitute