28/11/2017

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Κολλεγίου Αθηνών ενισχύει για 3η συνεχόμενη χρονιά το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και η μαθητική κοινότητα του Δημοτικού σχολείου Κολλεγίου Αθηνών ενισχύουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

Με την ευγενική δωρεά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Κολλεγίου Αθηνών καλύφθηκε στις 15 και 16 Νοεμβρίου 2017 η διάθεση 1.809 σάντουιτς σε μαθητές σχολείων της Αττικής. Επιπλέον, με τη μέθοδο των συμπληρωματικών κονδυλίων του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Μεγάλου Δωρητή του Προγράμματος, ο αριθμός των προσφερόμενων σάντουιτς διπλασιάζεται, στηρίζοντας ακόμα περισσότερους μαθητές.

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του θεσμού «Λιτού Γεύματος», η έννοια και η φιλοσοφία του οποίου συνδέεται άμεσα με τις αξίες της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Ευχαριστούμε από την καρδιά μας τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τη Διεύθυνση του Σχολείου, και τη μαθητική κοινότητα του Δημοτικού σχολείου Κολλεγίου Αθηνών!