17/07/2017

Η πρωταθλήτρια κολύμβησης Κέλλυ Αραούζου σε δημοτικό σχολείο του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Μία ξεχωριστή εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την Τετάρτη 17 Μαΐου οι μαθητές δημοτικού σχολείου στο κέντρο της Αθήνας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας Κέλλυ Αραούζου επισκέφθηκε το σχολείο, μίλησε με όλα τα παιδιά και απάντησε σε δεκάδες ερωτήσεις που αφορούν το άθλημα της κολύμβησης, τις χαρές του αθλητισμού και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του πρωταθλητισμού σε ένα τόσο δύσκολο άθλημα όπως είναι η κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης.

Επίσης, έδωσε χρήσιμες συμβουλές στα παιδιά για μία σωστή διατροφή και τη σημασία της καθημερινής σωματικής δραστηριότητας. Από την πλευρά τους οι μαθητές χάρισαν στην Κέλλυ μοναδικές ζωγραφιές και πολλές ευχές για πολλές ακόμα επιτυχίες.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της εταιρείας GENESIS Pharma που εξασφάλισε φέτος με τη δωρεά της και τη μέθοδο συμπληρωματικών κονδυλίων του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Μεγάλου Δωρητή του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ, την καθημερινή σίτιση των παιδιών του συγκεκριμένου σχολείου.

Ευχαριστούμε από την καρδιά μας την πρωταθλήτρια Κέλλυ Αραούζου για τη συμμετοχή της και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

Ευχαριστούμε θερμά την ελληνική φαρμακευτική εταιρεία GENESIS Pharma για την πραγματοποίηση της δράσης, καθώς και τη συνολική της στήριξη προς το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

Gen diss 3