26/07/2017

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Νέων απαντάει στις ερωτήσεις των μαθητών

Αγαπημένοι Έλληνες αθλητές συμμετείχαν στις εκπαιδευτικές δράσεις του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ και απάντησαν στις ερωτήσεις που συγκέντρωσαν οι μαθητές. Οι συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την προώθηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών στους μαθητές και την ενίσχυση της σωματικής δραστηριότητας. Ευχαριστούμε θερμά την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο για τη συμμετοχή του.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέντευξη:

Όταν βγαίνετε έξω για διασκέδαση, τι τρώτε και τι πίνετε;
Γενικά μου αρέσουν πολύ τα μακαρόνια και προτιμώ να τρώω τέτοια όταν βγαίνω έξω. Μαζί με ψητό κρέας. Όσο για το τι πίνω; Φυσικούς χυμούς και πολύ νερό.


Τι τρως πριν από κάθε αγώνα; ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΜΑΔΑΡΑ - ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ EUROLEAGUE (Κωσταντίνος)
Γεια σου Κωσταντίνε! Κοίτα, για πρωινό τρώω μια ομελέτα, μετά ένα τοστ και το μεσημέρι μακαρόνια με κρέας.


Γεια σας κύριε Χαραλαμπόπουλε, η δουλειά που κάνετε στην ομάδα του Παναθηναϊκού είναι πολύ καλή και σας εύχομαι να πάτε ακόμα πιο ψηλά. Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι αν η διατροφή σας έχει αλλάξει με τον καιρό και αν σας ωφελεί έτσι ώστε να κρατάτε ενέργεια για τις προπονήσεις. (Αλέξανδρος)

Γεια σου Αλέξανδρε. Εδώ και ένα χρόνο, έχω αλλάξει αρκετά τη διατροφή μου. Πλέον δεν τρώω καθόλου τηγανητά και γλυκά, γεγονός που με έχει ωφελήσει σημαντικά. Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι κατα βάση στην καθημερινή μου διατροφή. Με αυτόν τον τρόπο έχω χάσει κάποια κιλά και πλέον το σώμα μου είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να ανταπεξέλθω στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις.