20/07/2016

Αργυρό Βραβείο για το Ινστιτούτο Prolepsis στο φεστιβάλ εθελοντισμού "VoluntaryAction"

Το Ινστιτούτο Prolepsis έλαβε το Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία "Υγεία και Πρόνοια" στο "Voluntaryaction" festival που διοργάνωσε το Skywalker.gr στις 16 και 17 Ιουλίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Το βραβείο επισφραγίζει τις προσπάθειες που καταβάλει το Ινστιτούτο για την καταπολέμηση της επισιτιστικής ανασφάλειας και την προώθηση της υγιεινής διατροφής μέσα από το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν μη κυβερνητικές οργανώσεις, εθελοντές, εταιρείες, κοινωνικές ομάδες και συντελεστές της κοινωνικής οικονομίας με σκοπό την ανάδειξη της σημασίας του εθελοντισμού στη σύγχρονη κοινωνική συγκυρία. Κατά τη διάρκεια του διημέρου δόθηκε η ευκαιρία στις μη κυβερνητικές και εθελοντικές οργανώσεις να παρουσιάσουν το έργο τους και να ανταλλάξουν πληροφορίες και ιδέες για τον συντονισμό και την εναρμόνιση των ενεργειών τους. Η επιστημονική ομάδα και εθελοντές του Προγράμματος ενημέρωσαν τους επισκέπτες για το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ και τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς σε αυτό. Σε αυτή τη γιορτή συνεργασίας, προσφοράς και ευγνωμοσύνης επιβραβεύτηκαν δράσεις που αναδεικνύουν τον εθελοντισμό, προωθούν την αλληλεγγύη και στηρίζουν τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού.

Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.voluntaryaction.gr/