Πρόσφατα στοιχεία που αφορούν στον εκτιμώμενο αριθμό των μαθητών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας και στις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στα παιδιά της χώρας θα παρουσιαστούν στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιεί το Ινστιτούτο Prolepsis τη Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12:00 μ.μ., στο Αμφιθέατρο "Άλκης Αργυριάδης", στο Κεντρικό Κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Την εκδήλωση, που διοργανώνεται ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής και της Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της Φτώχειας, θα χαιρετήσουν ο κ. Πελεγρίνης, Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ο κ. Μπασκόζος, Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας, η κα Θανοπούλου, Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής και εκπρόσωπος της Προέδρου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος κας Λούκας Κατσέλη.

 

Στη συνέντευξη τύπου, την οποία θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας, θα τοποθετηθούν, μεταξύ άλλων, η κα Τζιτζίκου, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF, ο κ. Ζερβάκης, Διοικητικός Διευθυντής ΙΣΝ, ο κ. Αθανασόπουλος, Επικεφαλής Κοινωνικής Ευθύνης Libra Group και άλλοι.

Διαβάστε το Πρόγραμμα της Συνέντευξης Τύπου με όλους τους ομιλητές, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα εδώ:

Συνέντευξη Τύπου Ινστιτούτου Prolepsis_ Agenda_12 Oct.pdf

Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου εδώ:

Press release_Ινστιτούτο Prolepsis.pdf