Το Ινστιτούτο Prolepsis συμμετέχει στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας & στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής που πραγματοποιούνται παράλληλα το τριήμερο 27-29 Νοεμβρίου 2015 στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στην Αθήνα.

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί Στρογγυλό Τραπέζι στην αίθουσα «Φαίδρα» υπό τη διοργάνωση και τον συντονισμό του Ινστιτούτου Prolepsis με τίτλο: "Υγιεινή Διατροφή: Θεωρία & Πράξη". Στο Στρογγυλό Τραπέζι θα παρουσιαστούν το Πρόγραμμα «Ευ Δια… Τροφήν», που σχεδίασε και επιμελήθηκε το Ινστιτούτο Prolepsis και αφορά στην ανάπτυξη του περιεχομένου, την παραγωγή και την ευρεία διάδοση των Εθνικών Διατροφικών Οδηγών και το Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής – ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

 

Σκοπός των δύο συνεδρίων είναι η διάχυση της γνώσης, η αρτιότερη ενημέρωση και ο εποικοδομητικός διάλογος των συμμετεχόντων γύρω από τα πλέον επίκαιρα επιστημονικά δεδομένα. Στο Στρογγυλό Τραπέζι που διοργανώνει το Ινστιτούτο Prolepsis οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες Διατροφικές Οδηγίες για τους Έλληνες και για τα αποτελέσματα του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ στην κατεύθυνση της προώθησης της υγιεινής διατροφής στους μαθητές και τις οικογένειές τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας & στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο: http://www.hdacongress.gr/gr/