Δράσεις ενίσχυσης του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ πραγματοποιεί η ελληνική διασπορά της Φρανκφούρτης. Η πρωτοβουλία και ο συντονισμός των δράσεων ανήκει στην εκπαιδευτικό κα Αννέτα Κούρτη, η οποία έχει αγκαλιάσει το Πρόγραμμα και συμμετέχει ενεργά στην προσπάθειά μας για την καταπολέμηση της επισιτιστικής ανασφάλειας και της πείνας των παιδιών στην Ελλάδα. Οι πρωτοβουλίες περιλαμβάνουν την ενημέρωση τοπικών συλλόγων του απόδημου ελληνισμού της Γερμανίας, καθώς και Γερμανών για το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ και την ανάγκη ενίσχυσής του.

 

Την εκστρατεία ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ στήριξαν από την πρώτη στιγμή πολλοί συμπατριώτες μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που απηύθυνε ο π. Αθηναγόρας την Κυριακή (20/12) από τον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλία στην Φρανκφούρτη, και συνέδραμαν στην προσπάθεια μας για τη διάθεση περισσότερων γευμάτων σε μαθητές που φοιτούν σε σχολεία του Προγράμματος.

Σας ευχαριστούμε όλους, και ιδιαίτερα την κα Κούρτη για την πρωτοβουλία της και τη διάδοση του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ στη Γερμανία!