Το Ινστιτούτο Prolepsis σας προσκαλεί σε Συνέντευξη Τύπου για την Υλοποίηση του Προγράμματος Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής-ΔΙΑΤΡΟΦΗ σε απομακρυσμένες και αγροτικές περιοχές, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 26 Μαΐου 2015, ώρα 12.00 μ.μ., στο κτήριο «Κωστής Παλαμάς» (Ακαδημίας 48 και Σίνα, Αθήνα).

Η Συνέντευξη Τύπου διοργανώνεται για την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων του έργου «Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Υλοποίηση σε απομακρυσμένες και αγροτικές περιοχές» για το τρέχον σχολικό έτος. Το συγκεκριμένο έργο χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Το Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής - ΔΙΑΤΡΟΦΗ δημιουργήθηκε το 2012 με πρωτοβουλία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, μέγα δωρητή του Προγράμματος, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Prolepsis. Το Πρόγραμμα υλοποιείται για τέταρτη συνεχή σχολική χρονιά, με τη συνδρομή και άλλων δωρητών, σε δημόσια σχολεία που βρίσκονται σε ευπαθείς περιοχές της χώρας υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Π.Α. έως 22 Μαΐου 2015, στο τηλέφωνο 210 6255700 (κ. Μαρία Αγγλοπούλου & κ. Ναταλία Γιώτη).

invitation_press_conference.pdf
Agenda_pdf